Zagreb Crafts

18 Velj

Darovi koje će svaki dizajner znati cijeniti

Autor ZagrebCrafts / Tagovi

Darivanje se s razlogom opisuje kao umijeće, ali što činiti kada sam poklon mora biti umjetničko djelo? Pronalaženje savršenog poklona može biti stresno. Izbirljivost nije jedini krivac.

Bilo da želimo impresionirati poslovnog partnera, svidjeti se voljenoj osobi ili predstaviti svoj dobar ukus, svi želimo poklon koji privlači pažnju. U idealnom slučaju, njime će se primatelj hvaliti pred prijateljima i držati ga na počasnom mjestu. Iz zagrebačke smo ponude odabrali poklone koji će zaintrigirati i najveće estete.

Nalivpera svi prepoznajemo kao simbol intelektualnih profesija. Zahvaljujući asocijaciji s krasopisom, književnosti i likovnosti pera imaju besprijekoran umjetnički pedigre. Zbog svoje tradicije i široke lepeze njihovih oblika posjeduju i šarm vječno jučerašnjeg. Izbor pera u Peroklinici vlasnice Vlaste Keranović nenadmašan je. Ništa ne svjedoči o njihovoj kvaliteti bolje od činjenice da su korištena kao državnički pokloni, koji su uvijek pomno birani. Od suvenira do unikata i muzejskih primjeraka s pričom, vaš je zadatak samo upariti pero s prigodom. Imate li sina ili nećakinju koje želite potaknuti na pisanje, nikako nemojte zaobići Perokliniku na Trgu bana Josipa Jelačića 15.

Za profesionalce i amatere u kreativnim i umjetničkim zanimanjima poput skladatelja, ilustratora, crtača, pisaca neophodne su usluge knjigovežnice. Knjigoprint i Knjigovežnica 1924 nude potpuni paket usluga digitalnog tiska, plotanja, tvrdog i mekog uveza, fotokopiranja i izrade vizitki, futrola, mapa i koverata. Personalizirana mapa s izabranim radovima kao dar svakako bi predstavljala izrazito vrijedan znak poštovanja ili zahvalnosti koji nikome ne može promaknuti. Druga mogućnost je plakat čija kompozicija ima posebno značenje za primatelja i omogućuje vam da izrazite sasvim osobnu perspektivu.

KoArt je obrt specijaliziran za izradu kožne galanterije. U njihovom katalogu potražite torbe, vrećice, navlake za odijelo, ruksake, planere i rokovnike oblikovane na izuzetno privlačan i maštovit način. Proizvode prilagođavaju naručitelju i rado će integrirati vaše ideje u svoje koncepte.  Visokokvalitetne torbe i poslovne mape pridobit će vas svojom elegancijom i profesionalnošću.

Jednom kad ste odabrali poklon bez mane, nemojte se spotaknuti na posljednjoj prepreci – prezentaciji. Kao što nas rituali pri posluživanju jela pripremaju za uživanje, omot oblikuje naša očekivanja od poklona. Svi mi po prilici znamo kakvi oblici kriju parfem ili bombonijeru, kako zavežljaji kriju odjevne predmete, a male baršunaste kutijice nakit. Međutim, sugestija je moćno oruđe koje kod primatelja pojačava iščekivanje. Slijedi otkriće – najzabavniji dio darivanja. Ako niste sigurni da sami možete proizvesti ovu čaroliju, Kartonaža Hudetz će vam pomoći. Dugogodišnja suradnja s modnom industrijom stavila im je na raspolaganje širok spektar kreativnih elemenata. Možete naručiti mapu ili kutiju s podstavom po izboru, čiji besprijekoran i sofisticiran izgled je proizvod ručnog rada. Idealno za situacije u kojima je prvi dojam presudan.

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se