Zagreb Crafts

20

Hippy Garden izbacio novu kolekciju

Autor ZagrebCrafts / Tagovi

Prije manje od mjesec dana, omiljena zagrebačka dizajnerica, Đurđica Vorkapić predstavila je sjajnu kampanju za nadolazeću zimu.

Prije manje od mjesec dana, omiljena zagrebačka dizajnerica, Đurđica Vorkapić predstavila je sjajnu kampanju za nadolazeću zimu. Za lice kampanje odabrala je poznatu voditeljicu Marinu Medved Pulić  koja izvrsno pliva u monokromatskom koloritu Hippy Gardena.

Ime kampanje ŠAH MAT F2F4 zaokružuje dizajnersku igru Đurđice Vorkapić kroz asimetrične linije i jedinstvene modne dodatke. Poseban je naglasak na hit čarapa-čizmama koje su ove sezone osvojile trendseterice i u Hrvatskoj. Od materijala čizama, Hippy Garden osmislio je varijante s baršunom, neoprenom i svjetlucajićim metalik materijalom za svačiji ukus.

Praktični ruksaci torbe rađeni su od eko kože s nezaobilaznim detaljima, a osim ruksaka, u Hippy Gardenu možete potražiti i torbe za laptop, torbice i novčanike u monokromatskom štihu cijele kolekcije. Đurđica Vorkapić za lice kampanje odabrala je poznatu voditeljicu Marinu Medved Pulić koja u fotografskoj izvedbi Šime Eškinje izvrsno utjelovljuje kolorit Hippy Gardena.

Kolekcija koja se pokazala instant hitom među svim zaljubljenicima u modu, moguće je pronaći u svim trgovinama Hippy Gardena kao i na njihovim službenim stranicama webshopa, ali i na zagrebačkom aerodromu Franje Tuđmana gdje je brend istaknut kao  jedini i jedistveni predstavnik hrvatske mode. Dio ponude Hippy Gardena pronađite u katalogu Zagreb Craftsa.

Unikatne kreacije Hippy Gardena izvorni su hrvatski proizvod, a cijelu priču o domaćoj proizvodnji zaokružila je suvenirskom kolekcijom From Croatia with Love fokusirane na žensku odjeću.

Predanim kreativnim ručnim radom Đurđica Vorkapić neprestano si podiže ljestvicu izazova u stvaranju prepoznatljivih komada zbog kojih je i dalje jedna od najcjenjenijih dizajnera na hrvatskoj sceni.

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se