Zagreb Crafts

16 Velj

Najljepši prsteni iz kataloga Zagreb Craftsa

Autor ZagrebCrafts / Tagovi istaknuto

Iz kataloga proizvoda zagrebačkih obrtnika odabrali smo najzanimljivije primjerke omiljenog nakita. Bilo da ste fan pomaknutih geometrijskih oblika ili dijamantnih unikata, u našem izboru pronađite nešto za sebe.

Iz kataloga proizvoda zagrebačkih obrtnika odabrali smo najzanimljivije primjerke omiljenog nakita. Bilo da ste fan pomaknutih geometrijskih oblika ili dijamantnih unikata, u našem izboru pronađite nešto za sebe.

Matematika je posvuda oko nas

Tea Jagarinec iz Zlatarne Bijou kao istinska zaljubljenica u geometrijske oblike izrađuje potpuno drugačije prstenje. Neobičnih pravocrtnih oblika s mnogobrojnim fino izrađenim sitnim detaljima, nakit zlatarne Bijou ističe se unikatnim komadima. Njegujući tradicionalnu tehniku izrade, oduševit će vas prstenom Kocka i prstenom s dragim ili poludragim kamenjem.

Prstenje od kojeg zastaje dah

U poznatoj zagrebačkoj zlatarni Dijamant koju vodi obitelj Crkvenac pronaći ćete veličanstvene primjerke prstenja s dijamantima i biserima. Kao usko specijalizirana zlatarna za draga kamenja, dijamante i bisere, kod njih ćete pronaći prstene s dijamantima. Tko ne bi volio takav vječni prsten s kamenom kojem još uvijek tepamo da su nam najbolji prijatelji.

Srebrni prsten iz posebne Krznarićeve kolekcije

Krunoslav Krznarić zapaženi je zagrebački zlatar posvećen isključivo srebru. Godinama izrađuje serije nakita inspirirane tradicijom i botanikom. Cijelu seriju nakita posvetio je krilima vodene muhe plesačice te smo odabrali prsten koji najbolje prezentira istoimenu seriju nakita.

Srebrni prsten inspiriran morskim valovima

Obitelj Nokaj iz zlatarne Lapidarium može se pohvaliti unikatnim suradnjama s domaćim i stranim umjetnicima. Među brojnim umjetničkim primjercima u Lapidariumu, izdvojili smo prsten Val.

Bijelo zlato i dijamanti

Neodoljiva kombinacija bijelog zlata i dijamanta, unikatni je primjer prstena u koji smo se zaljubili na prvi pogled. Potpuni ručni rad obitelji Bashote platit ćete 43.700,00 kuna, a u međuvremenu ga škicajte diveći mu se.

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se