Zagreb Crafts

23 Pro

Prosinac: Gdje po božićne cvjetne aranžmane?

Autor ZagrebCrafts / Tagovi

Dok brojimo sitno do paljenja prvih svjećica Adventa, razmišljamo o božićnim ukrasima, od adventskog vijenca pa sve do suhih grančica kojima ćemo ukrasiti dom.

Okrenete li se oko sebe, ponajviše na društvenim mrežama, cvjetni aranžmani apsolutno caruju Instagramom.

Suhi vjenčići, eukaliptus u aranžmanima i zanimljive grane na koje možete vješati vaše handmade božićne ukrase, inspiracija su koju tražimo u prosincu. Poznate zagrebačke floristice koje će i ovoga prosinca donijeti dašak Božića u vaš dom su Spomenka Fabijančić, Ivana Završki i Rafaela Petrinić.

Cvjećarnica Tea

Iskorištavajući sve dostupno iz prirode, Spomenka Fabijančić poznata je po svojim unikatnim aranžmanima, a kroz suradnju s zagrebačkom cvjećarskom sekcijom osvojila je nekoliko plaketa na Sajmu inovacija. Njezin rad pogledajte u katalogu Zagreb Craftsa i sami provjerite njezina remek djela.

Cvjećarnica Marijan

Jedna od najstarijih cvjećarnica “Marijan” na Kvaternikovu trgu uspješno posluje i danas, a minimalističkim dizajnom i pristupačnim cijenama, Ivana Završki nastavlja obiteljski posao. Njezine aranžmane proučite u katalogu.

Cvjećarski obrt Poppy

Rafaela Petrinić stoji iza obrta Poppy kojeg je odnedavno preselila s Britanca u showroom na zagrebačkim Remetama. Velika zaljubljenica u cvijeće nudi mala umjetnička djela kroz svoje cvjetne dekoracije. Obožava suho cvijeće, a unikatnim buketima dekorira i poslovne urede.

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se