Zagreb Crafts

20 Pro

Unikatni nakit – kruna svake odjevne kombinacije

Autor ZagrebCrafts / Tagovi

Nakit često uz stvarnu vrijednost ima i onu emotivnu. Tu notu mu daju uspomene vezane uz osobe koje su nam ga darovale ili su ga, pak, same nosile pa tako pripadaju nama važnom obiteljskom naslijeđu…

Nakit je intimni detalj i, da biste nekome darovali zaista pogođen dizajnerski modni dodatak, trebate ga prilično dobro poznavati. Pri izboru idealne narukvice ili ogrlice valja uskladiti boje i dezene te stil života i odijevanja osobe za koju je dar namijenjen. U slučaju da tražite unikatan dar koji će savršeno odgovarati nečijoj osobnosti ili želite sebi darovati nešto lijepo za sva vremena, provjerite što vam sve može ponuditi obiteljski obrt Nicky koji je izradu unikatnog nakita doveo do savršenstva. Ova majstorska radionica bavi se proizvodnjom i preradom srebra te izradom nakita od plemenitih metala iz svojih kolekcija ili prema pojedinačnoj narudžbi. Upijajući veliko i vrijedno iskustvo prethodnih generacija, Nicky u svaki komad nakita implementira jedinstven i prepoznatljiv potpis koji se temelji na vrhunskom dizajnu i bezvremenskoj kvaliteti. Upravo zahvaljujući kvaliteti izrade raznovrsnih unikatnih i zaista posebnih ogrlica, privjesaka za ogrlice, naušnica, prstena i ostalih estetskih detalja, nakit Nicky odlikuju veća postojanost i trajnost, unikatnost te estetska i tehnička prilagođenost svakom individualnom zahtjevu kupca.

 

U ponudi ove majstorske radionice su i brojne specijalističke usluge, koje čuvaju vaše najdragocjenije komade nakita od starenja i propadanja. Stručni tim u Nickyju će vam pomoći da ga očuvate u njegovu originalnom obliku kao dio obiteljskog naslijeđa iznimne estetske, ali i emotivne vrijednosti. Tako se možete obratiti za usluge ugrađivanja dragog ili poludragoga kamenja u razni nakit, urezivanja raznih oblika i gravura na komade metala, galvanizacije pojedinih dijelova nakita na kojima nedostaje sloj zlata/srebra/bakra zbog dugogodišnjega korištenja te za usluge prekrivanja površina nakita hladnim emajlom u svrhu njegova ukrašavanja. Značajna je i usluga obnavljanja starog nakita čišćenjem i poliranjem jer su u majstorskom obrtu Nicky zahvaljujući 60-godišnjem iskustvu usavršili vlastitu tehniku poliranja kojom postižu vrhunske rezultate u obradi površine materijala neovisno o stupnju oštećenja. Bave se i strojnom izradom žica od 0,3-3 mm u zlatu, srebru, bakru i mesingu te 3D modeliranjem koje omogućuje izradu 3D modela na temelju dizajnerske skice ili individualnih želja klijenata. Uz vrhunske kreacije raznovrsnog nakita prema vlastitoj želji ili prema prijedlogu stručnjaka obrta Nicky, izbor o novom komadu nakita ili  njegovu popravku ili čišćenju s povjerenjem prepustite ovoj dugovječnoj majstorskoj radionici koja posluje na adresi Ilica 36 (u dvorištu).

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se