Zagreb Crafts

24 Velj

Zaljubite se u proizvode domaćih obrtnika: Hygge

Autor ZagrebCrafts / Tagovi

Danski koncept malih rituala koji našu svakodnevnicu čine ljepšom, odavno se uvukao u domove diljem svijeta.

Danski koncept malih rituala koji našu svakodnevnicu čine ljepšom, odavno se uvukao u domove diljem svijeta. Kako je u iznimno kratkom roku osvojio svijet, iz kataloga Zagreb Craftsa odabrali smo obrtnike kod kojih ćete pronaći romantične hyggastične sitnice za ukrašavanje različito uređenih interijera.

Cvjetne instalacije apsolutni su hit u ukrašavanju domova, a divne minimalistične dekorativne vijence pronaći ćete kod Spomenke Fabijančić. U cvjećarnici Tea iskorištava sve dostupne prirodne materijale, a neke od njezinih radova pogledajte ovdje.

Minimalističke prirodne cvjetne aranžmane također možete pronaći u cvjećarnici Marijan kod floristice Ivane Završki.

Nedavno pokrenut webshop Franke Vatovac Tomičić oduševljava sve više domaćih influencerica s natpisima, svijećnjacima i custom-made dekicama za najmlađe. Dio kolekcije Home i Zlato maleno pogledajte na stranicama Zagreb Craftsa.

Arteferrum Industrial podne lampe savršeno će odgovarati modernijim interijerima, a Igor Panković dodatni šarm postiže iskorištavanjem starih komada s buvljaka prilikom kreiranja lampi.

Obrt Nevenke Radočaj ističe se ručnim tkanjem komada od pamuka i lana. Riječ je o tradicionalnim varijantama stolnjaka i salveta kakvih se ne bi posramili ni vrhunski ljubitelji danskog koncepta. Pregledajte Nevenkin rad i sami se uvjerite u to.

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se