Zagreb Crafts

15 Lis

Zajedno do još većih rezultata uz nove projekte

Autor ZagrebCrafts / Tagovi

Projekt Zagreb Crafts nastavlja s razvojem i sljedeće godine – potvrdio je to dr.sc. Mirza Šabić, koji je jednoglasno izabran za predsjednika Obrtničke komore Zagreb na sljedeće četiri godine.

U Velikoj dvorani Matice hrvatskih obrtnika u utorak 9. listopada 2018. godine održana je 1. konstituirajuća Skupština Obrtničke komore Zagreb u novom sazivu. Nakon podnesenog izvješća predsjednika Izbornog povjerenstva Ivana Leščića, predsjednik Mirza Šabić proglasio je konstituiranom novu Skupštinu Obrtničke komore Zagreb u mandatnom razdoblju 2018. -2022.

Nakon toga uslijedio je izbor predsjednika OKZ-a i jednoglasno je na sljedeće četiri godine izabran ponovno predsjednik Obrtničke komore Zagreb, dr.sc. Mirza Šabić, koji je ujedno iznio svoj prijedlog programa rada.

Nastavit ćemo sa svim započetim projektima OKZ-a, Zagreb Crafts, Artifex, Zagrebački obrtnički sajam, održavanje Obrtničkog foruma-obrtništvo zagrebačke županije, te nastaviti s EU projektima i dr., te ćemo uz navedene projekte poraditi i na Obrtničkom forumu -obrtništvo grada Zagreba, u koji što više treba uključiti cehove OKZ-a. Također namjera je poraditi na otvaranju crafts shopa, dućana u kojem će se prodavati tradicijski, umjetnički i deficitarni proizvodi obrtnika, ali i na unapređenju rada cehova. Realizacija donesene Strategije razvoja obrtništva OKZ 2018. – 2022. godine dobiti će svoj provedbeni plan koji će biti izrađen do kraja ove godine – izjavio je g. Mirza.

Za potpredsjednike na prijedlog predsjednika izabrani su: Antun Trojnar, Spomenka Krebsz, Ivan Leščić i Marko Cesar, dok su za članove Upravnog odbora verificirani mandati po funkciji predsjednika udruženja koje možete provjeriti na službenoj web stranici OKZ-a.

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se