Zagreb Crafts

18 Lip

Boje i trendovi ljeta u kolekcijama naših obrtnika

Autor ZagrebCrafts / Tagovi istaknuto

Još koji dan i kalendarski ćemo obilježiti ljeto, ljetnju obuću i odjeću zamijeniti na našim policama, u prostor doma unijeti nijanse ljeta i poželjeti neke nove detalje i ljetnje komade.

Po inspiraciju smo otišli u digitalne izloge naših obrtnika, koji su sa svojim ljetnim kolekcijama već zagazili u ljeto. Ledeno plava, mint, boja breskve, koraljna i prozračna bijela boje su koje će obilježiti ovo ljeto od ulične mode preko dodataka, torbi, nakita, pokrivala za glavu, kućanskih dekoracija i posuđa.

Ljeti većinu vremena tražimo hlad u vrtu, dvorištu, balkonima, tamo se družimo i odmaramo pa nam se i posuđe prilagođava ambijentu. Za oko nam je zapela žuta Grace kolekcija iz Odeata keramike, a ove sunčane šalice su trenutno i na popustu.

Pronalazak idealnog ljetnog šešira i što kome odgovara najbolje prepustiti znalcima koji se desetljećima bave time da šešir osim modni dodatak bude jednako dobar i za plažu, ali i za gradske šetnje. Kultni Cahun je tako predstavio ljetnu kolekciju šešira Žirado za svaku priliku, dok iz izloga Kobali radione izvire čista ljetna elegancija.

Cahun – Žirado kolekcija
Kobali Hats

Jedan zanimljiv komplet za ljeto koji se može nositi i u večernji izlazak uz sandale, ali i u dnevni đir uz tenisice dolazi iz radionice Đurđice Vorkapić i Hippy Gardena.

Uz ljetne kombinacije izraz stila najčešće se očituje kroz torbice raznih oblika i uzoraka, a Snježana iz Sartess designa svojim kreacijama uvijek pogađa trenutak i temu. Omiljeni model koji kupci traže su bigl torbice koje pokrivaju sve situacije od ljetnih koncerata i festivala do večera i koktela uz more.

Možemo ovaj ljetni odabir završiti bezvremenskim klasikom koji ne broji ljeta, niti preferira stilove, odgovara uz sve i nepogrešiv je poklon. U Lapidariumu ljeto se dočekuje koraljem.

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se