Zagreb Crafts

07 Pro

Božićni pokloni, obrtnički proizvodi i suveniri na Adventskim lokacijama

Autor ZagrebCrafts / Tagovi istaknuto

Adventske lokacije poput Trga Bana Jelačica, Europskog trga i Zrinjevca održavaju tradiciju božićnog sajma kroz obrtničke prigodne proizvode i čine simboliku darivanja još osobnijom.

Medenjaci, licitari, personalizirani planeri i rokovnici, ukrasi za bor i personalizirane kugle, suveniri, anđeli i jaslice, prirodna kozmetika, šalovi, kape i drvene igračke samo su dio asortimana koje posjetitelji mogu ponijeti kao adventske uspomene iz Zagreba, darovati dragim osobama ili sebi, a ako poželite ove godine možete darovati i svoje ljubimce.

U ulicama oko Trga bana Josipa Jelačića održava se tradicijski božićni sajam. Ondje obrtnici već tradicionalno nude prigodne božićne poklone, licitare i medenjake te razne suvenire koji odražavaju Zagreb. Draženka sa svoji obrtom Farbica već godinama sudjeluje na Obrtničkom božićnom sajmu, a izlagala je i u inozemstvu, na Uskršnjem i Božićnom sajmu u Beču te u Strassbourgu.  Njezinu kućicu i prekrasne suvenire i poklone možete pronaći i na EU Adventu na Europskom trgu.

Srčeko iz Samobora i Koogle od stakla s prekrasnim motivima za bor, svoju adventsku ponudu izlažu u kućicama na romantičnom Zrinjevcu,  

U prolazu Matice hrvatskih obrtnika održava se Obrtnički Advent posvećen djeci, gdje djeca imaju priliku kroz radionice izraditi svoje prve rukotvorine i pogledati omiljene predstave. Roditelji, posjetitelji, prolaznici, turisti u istom prolazu u Zagreb Crafts shopu mogu kupiti ručno rađene suvenire i poklone intimnijeg i osobnijeg karaktera.

28.09.2018.., Zagreb – Zagreb Crafts, obrt Olivera Cavric studio, vlasnica akademska slikarica i graficka dizajnerica Olivera Cavric. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Prigodne poklone za ovo adventsko vrijeme i zagrebačke suvenire darujte sa srcem i podržite male proizvođače, jer su i oni dozu ljubavi utkali u svaki svoj proizvod.

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se