Zagreb Crafts

04 Pro

Hippy Garden svojim dizajnom osvaja i u vrijeme korone!

Autor ZagrebCrafts / Tagovi istaknuto

Prema riječima Đurđice Vorkapić, osnivačice dizajnerskog branda Hippy Garden, u vremenima korona-krize posebno je važno…

Prema riječima Đurđice Vorkapić, osnivačice dizajnerskog branda Hippy Garden, u vremenima korona-krize posebno je važno boriti se i pokazati da postoji još prostora za napredak. Novi, inovativni proizvod iz kreativne tvornice Hippy Garden je higijenska torbica za masku za lice. Modni dodatak bez kojeg ne možemo proizveden je u cijelosti u Hrvatskoj, a namijenjen je higijenskom odlaganju maski. Torbica je zaštićena na Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske pod imenom nositeljice industrijskog dizajna, Đurđice Vorkapić.

Torbica je izrađena od certificiranog medicinskog materijala, a koristi se i u zdravstvenim ustanovama. Ovaj proizvod odlikuje iznimna praktičnost budući da se može ležerno objesiti o ruku, nositi u torbi i sl.

Đurđica Vorkapić predanim ručnim radom neprestano podiže letvicu domaće kreativne industrije, zbog čega je godinama jedna od naših najcjenjenijih dizajnerica. Više o ovom sjajnom brandu, njegovim kolekcijama i inovacijama možete saznati iz kataloga Zagreb Craftsa.

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se