Zagreb Crafts

24 Tra

Kampanja #kupujmoobrtnicko promovira zagrebačke obrtnike!

Autor ZagrebCrafts / Tagovi istaknuto

U vremenima zdravstvene i gospodarske krize, ležeran šoping u centru grada čini se udaljen svjetlosnim…

U vremenima zdravstvene i gospodarske krize, ležeran šoping u centru grada čini se udaljen svjetlosnim godinama. Danas najčešće kupujemo online, zavaljeni u naslonjače, i to proizvode koje prije kupnje ne isprobamo, dotaknemo, čak ni ne vidimo uživo. No, i prije pandemijskih dana upoznali smo takve trendove – webshopove, velike šoping centre, serijsku proizvodnju niske kvalitete. Štoviše, na njih smo se navikli, ne preispitujući previše što kupujemo ili koliko će trajati.

Kampanja #kupujmoobrtničko nastoji podsjetiti na vrijednost obrtničkog proizvoda i promovirati jedinstveno zagrebačko obrtništvo. Dok je prošle zime popraćena jumbo plakatima diljem grada i promotivnim video uracima, ovog proljeća kampanja se vraća u velikom stilu. Naime, glumci Anica Kovačević i Đorđe Kukuljica u novim videima utjelovili su Zagrepčane koji, šećući gradom, pozdravljaju obrtnike i obrtnice i posjećuju lokalne obrtničke radnje.

Ovim videom promoviraju se obrtnički proizvodi, poput dizajnerske odjeće, ali i usluge – poput usluge taksi prijevoza i frizerske usluge. Osim toga, promoviraju se ljepote Zagreba čiji je centar desetljećima dom prekrasnih obrtničkih izloga!

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se