Zagreb Crafts

28 Lis

Kožne aktovke koje bi svaka žena poželjela

Autor ZagrebCrafts / Tagovi

Supruga Miljenka Vuka, dobro poznatog zagrebačkog obrtnika, godinama izrađuje poslovne aktovke koje žene diljem Hrvatske obožavaju. Dizajnerica Ana Dorotić prije par godina napustila je siguran posao i pokrenula vlastiti sa željom da razbije monotoniju ženske poslove mode.

Započevši suradnju s Miljenkom Vukom, zagrebačkim kožnim galanteristom, pokrenula je proizvodnju elegantnih poslovnih torbi nadopunjujući dotadašnju ponudu obrta Vuk Leather.

Uspješno kreira ženske aktovke u bojama i uzorcima koje nijednu ženu ne ostavljaju ravnodušnima i dokazuju kako poslovne torbe ne trebaju biti dosadne i jednobojne. Živahnim bojama i dizajnom klasičnim geometrijskim aktovkama udahnula je novi život.

Fotografija: Davor Puklavec/PIXSELL

Prije nekoliko godina AD’sign aktovke obogatila je zakovicama, a iste 2015. godine osvojila srebrnu medalju za prepoznatljiv, elegantan dizajn hrvatskih obilježja na 13. međunarodnoj izložbi inovacija ARCA zahvaljujući dizajnu poklopca torbe. Kao inspiraciju za dizajn preklopa je koristila hrvatski grb što njezinim aktovkama daje dodatnu originalnost i prepoznatljivost.

Izuzev zakovica za one smionije, klasične u žarkim bojama standardno su tražene, a kožne aktovke s apliciranim ručno rađenim cvjetovima postale su prepoznatljivi znak Ane Dorotić. Izuzev poslovnih aktovki, traženi su i book keeperi, torbe manjeg formata, namijenjene za knjigu ili tablet. Pri izradi modela, Ana Dorotić ne pristaje na kompromise kada je riječ o kvaliteti, a torbu u potpunosti prilagođava vašim željama.

Njezine aktovke možete pronaći u concept trgovini Tiramol u Zadru, a većina narudžbi i dalje stiže putem maila i društvenih mreža gdje joj se uvijek možete obratiti na ovoj stranici https://www.facebook.com/ADsignByAnaDorotic

 

Fotografija: Privatna arhiva

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se