Zagreb Crafts

01 Ruj

Ljeto na Zagreb Craftsu!

Autor ZagrebCrafts / Tagovi istaknuto

Ljeto je na zalasku, a iz kreativne ponude Zagreb Craftsa izdvojili smo novosti s kojima vas želimo upoznati, koje su obilježile obrtničko ljeto iza nas.

Lapis naušnice Silvije Talan

Silvija Talan, dizajnerica koja stoji iza branda Nott. ordinaryjewelz, kreira prepoznatljivi nakit uglavnom baziran na konopu, a ljeto je obilježila kolekcijom naušnica LAPIS kojima je spojila drago kamenje i zlatne detalje. Naušnice protkane morskim detaljima Silvija Talan svakodnevno objavljuje na Facebook profilu obrta, a neke od Lapis naušnica možete pogledati u našoj galeriji.

Happy Holidays Olivere Cavric

Akademska slikarica Olivera Cavric prodaje svoje umjetnine u sklopu umjetničkog studija Olivera Cavric Studio. Kolekcije suvenira Happy Zagreb, Happy Croatia i New Media nastale su iz, kaže, čiste potrebe dijeljenja zadovoljstva s drugima. Kolekcije možete pogledati na linku, a na nedavno završenoj izložbi članova HDLU-a predstavila se radom od devet dijelova pod nazivom Happy Holidays.

https://www.facebook.com/DoMiracleBeFree/

Koogle Earth Martine Šimunković

Martina Šimunković iz branda Koogle obilježila je ljeto suradnjom na projektu O2 u kojem kreira Koogle Earth, biljke u ručno puhanim staklenim kuglama. Hvalevrijedan projekt 02 bavi se ekološkim rješenjima za uzgoj mladica drveta i pošumljavanje, a Koogle Earth postali su dio projekta kako bi svima omogućili uzgoj stabala.

Martina Šimunković u ručno puhane kugle sadi samo autohtono drveće, a stabljiku možete presaditi u prirodu nakon što preraste Kooglu.

Ljetni popusti u obrtu DORA

U krojačkom obrtu Dora, osim dobro poznatih ženskih kaputa od najkvalitetnijih materijala, viskozne haljine omiljeni su komad brojnih kupaca. Neke od modela, kao i aktualnosti ljetnih popusta, pogledajte na Facebook stranicama obrta DORA.

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se