Zagreb Crafts

14 Pro

Najmaštovitiji handmade pokloni za nju

Autor ZagrebCrafts / Tagovi

Ako još uvijek niste sigurni što biste poklonili nježnijoj polovici, bilo da je u pitanju djevojka, supruga, majka ili baka, sigurni smo da ćemo vas inspirirati bogatom paletom unikatnih komada zagrebačkih obrtnika s portala Zagreb Crafts.

Originalnost se posebno cijeni u mjesecu darivanja kada tradicionalno poklanjamo dragim ljudima što maštovitije i posebnije darove. Među pregršt kreativaca koji nas svakodnevno oduševljavaju, probrali smo najzanimljivije rukotvorine koje bismo rado poklonili dragim ženskim osobama.

Ilustracije Olivere Cavrić

Umjetnost ove diplomirane grafičke dizajnerice lako je pamtljiva, itekako upečatljiva i posebna. Njezine originalne i autentične slike, u potpunosti su ručni rad, a slike iz ciklusa Happy oduševit će i najzahtjevnije kreativce. Ako želite pokloniti nešto iz kolekcije suvenira, Happy Zagreb i Happy Croatia, savršena su kombinacije umjetničke slike i dizajna. Uljepšajte domove dragih ljudi unikatnim ilustracijama Olivere Cavrić.

Fotografija: Goran Stanzl/PIXSELL

Drvene rukotvorine Dijane Smoljo

Zagrebačka obrtnica, koja broji preko dvadeset godina rada, može izraditi gotovo bilo što od drva prema narudžbi kupca. Kako i sama voli poklanjati prijateljima kreativne poklone, osmislila je nekoliko suvenira od drva i stakla koji su vječni komad za sve generacije. Za vrijeme adventa zagrebačkih obrtnika u samom centru Zagreba na kućicama među ponudom možete pronaći Dijanine rukotvorine, od stalka s čašicama za rakiju, preko daščica s porukama i drvenih kutijica. Dio ponude obrta Klupica, pogledajte i na portalu.

Fotografija: Igor Kralj/PIXSELL

Kobali šešir – statement komad za cijeli život

Postoje ti neki vječni komadi koji će zadovoljiti ukuse žene od 20 do 70 godina. Upravo su takvi šeširi Nade Kobali, zagrebačke klobučarke, čija bismo pokrivala za glavu rado darivali i primali. Damski modeli pristaju mlađim curama i starijim gospođama, a sam posjet salonu jedinstveno je iskustvo zahvaljujući osobnom pristupu kreatorice koja će vas osvojiti na prvu.

Fotografija: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nott.ordinaryjewelz – neobično neodoljiv poklon

Ne tako običan nakit izrađuje Silvija Talan kojeg obožavaju i kupci diljem svijeta. Unikatni nakit od konca i lanaca daje pečat svakoj kombinaciji zahvaljujući jedinstvenoj igri boja i materijala. Bilo da tražite narukvicu ili ogrlicu, Silviji Talan se možete javiti za izradu po mjeri, a do tada uživajte u galeriji Silvijinog neobičnog nakita koji će vas osvojiti.

Fotografija: Marko Lukunic/PIXSELL

M&B torbe – kožni komadi za ljubitelje klasike

Stjepan Nemčić vodi kožarski obrt “M&B” iz Svetog Ivana Zeline, a ručno rađene ženske torbe vrijedne su vaše pažnje. Torba Tesa u crveno-crnoj kombinaciji neodoljivo podsjeća na prosinačke božićne radosti, a uz klasične modele, prednjače torbe s etno motivima koje podižu svaku kombinaciju. „Osim ponuđenih torbi u galeriji, u mogućnosti smo izraditi torbu prema narudžbi i želji kupca“, poručuje Stjepan Nemčić.

Fotografija: Robert Anic/PIXSELL

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se