Zagreb Crafts

28 Lis

Obrtnička ponuda iz cijele Hrvatske na Sajmu vjenčanja u Novoj Gradišci

Autor ZagrebCrafts / Tagovi istaknuto

Četvrti po redu Sajam vjenčanja „Exclusive“ u Novoj Gradišci i ove će godine okupiti obrtnike i ostale kreativce iz cijele Hrvatske.

Obrtnica Ljiljana Šoch, organizatorica Sajma, vlasnica je istoimenog obrta u Novoj Gradišci te rado ističe koliko je ponosna što sajam svake godine okuplja sve više izlagača i sponzora. „U organizaciju prvog sajma krenuli smo iz želje da okupimo i povežemo poduzetnike iz Nove Gradiške i drugih slavonskih mjesta koji se bave različitim djelatnostima vezanim uz vjenčanja“, prisjeća se Ljiljana prvog Sajma koji je okupio svega dvadesetak izlagača dok ih danas ima blizu stotinu.

Sajam vjenčanja održat će se 9. studenog u šatoru u samom centru Nove Gradiške i okupit će izlagače iz industrije vjenčanja cijele kontinentalne Hrvatske, od Zagreba do Vinkovaca i Vukovara. Ljiljana Šoch pažljivo je birala sudionike sajma, a posebno je osmislila svečanu modnu reviju, a uz plesni studio Marine Mihelčić i Dominik&Co, sve posjetitelje očekuje još jedno glamurozno iznenađenje koje organizatori drže tajnim.

„Bez podrške institucija Udruženje obrtnika grada Nova Gradiška, Turistička zajednica grada Nova Gradiška, Turistička zajednica Brodsko posavske županije, Grad Nova Gradiška, Obrtnička komora Brodsko posavske županije i Brodsko posavska županija, koje su prepoznale važnost ekskluzivnog sajma vjenčanja u Slavoniji, ne bismo uspjeli u organizaciji ovako kvalitetnog Sajma koji je s godinama sveobuhvatniji i ekskluzivniji“, napominje.

Među izlagačima, svoje usluge promovirat će i obrtnici iz Zagreba, a među njima krojački salon Jura, tradicijski obrt specijaliziran za muška odijela.

Moda Šabić dobro je poznato ime na zagrebačkoj muškoj modnoj sceni te će ovaj višestruko nagrađivani obrt također izlagati na novogradiškom Sajmu vjenčanja.

Krojački salon Estatico godinama odijeva žene s posebnim naglaskom na vjenčanja i druge svečane prigode, a svoje toalete ponudit će svim zainteresiranim mladenkama i uzvanicama u Novoj Gradišci.

Samo sat vremena vožnje od Zagreba i Osijeka sve posjetitelje očekuje raskošna ponuda, sajamski popusti, nagradna igra, bogata gastro ponuda te jedinstvena večernja modna revija. Sajam vjenčanja Exclusive otvara svoja vrata u subotu 9. studenog u 10 sati, dok večernja modna revija započinje u 19:30h. Detalje i više informacija potražite na Facebook stranici Sajma vjenčanja.

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se