Zagreb Crafts

19

Personalizirani božićni pokloni – osobni dar sa srcem

Autor ZagrebCrafts / Tagovi

U bogatoj ponudi zagrebačkih majstorskih obrta možete pronaći pregršt zanimljivih poklona: minijatura, raznih torbi, navlaka za odijela, ruksaka, okvira za drage obiteljske fotografije te raznih predmeta s personaliziranim otiskom.

Osobnu poruku, određeni lik ili simbol moguće je aplicirati na majice, dresove, jastučnice, kuglice za bor, šalice, personalizirane različite vrste slagalica (puzle), podloge za miš i igraće karte. Kristalne čaše za vino s personaliziranom gravurom odlična su ideja za poklon paru, dragim prijateljima, njoj i njemu.

U vrijeme blagdana tradicionalno se posvećujemo odabiru božićnih poklona za obitelj, prijatelje i za sve one kojima želimo pokazati da mislimo na njih. U bogatoj ponudi zagrebačkih majstorskih obrta, predlažemo punktove na kojima se mogu pronaći zanimljivi personalizirani komadi. Ukoliko imate dragu osobu koju planirate darivati i staviti paketić ispod bora, a jako voli glazbu ili se njome strastveno bavi- predlažemo poseban i vrlo maštovit poklon- minijature glazbala izrađene u limenkama. Izrađuju ih u obrtu Sounds Mini u širokom spektru mogućnosti izrade prema želji kupca, bilo da se radi o gitarama, bubnjevima, klavirima, pozornicama ili nečem drugom. Uz umjetnost u limenci, kreiraju i male anđele pod imenom StrAngels. Sve navedeno potražite na adresi obrta, u Trnjanskoj cesti 73/3.

Tradicijski obrt KoArt na Medveščaku 67 posvećen je proizvodnji kožne galanterije u svim oblicima, a posebno su otvoreni prema narudžbama izrađenima po posebnim željama i uputama kupaca (“custom-made”). Stalno surađuju s dizajnerima koji vašu nerazrađenu ideju mogu razraditi od ideje do gotovog, sasvim personaliziranog poklona. Izrađuju razne varijante maštovitih torbi, vrećica, navlaka za odijela, etuije, ruksake i “custom-made” majice. Od materijala koriste kožu, skaj, eko kožu, rips te razne vrste tekstila, a svi artikli mogu biti personalizirani dodavanjem logotipa u sitotisku, vrućem tisku, štiku ili nekom drugom aplikacijom.

Potragu za personaliziranim poklonima nastavljamo u Foto studiu Topić u Ilici 12. Tamo smo pronašli prekrasne fotografije raznih formata koje izrađuju iz svih medija pa kada se ubace u drveni ili metalni okvir – postaju pravi osoban božićni poklon. Osim izrade fotografija, Studio Topić pruža i usluge tiska na majice, dresove, jastučnice, kuglice za bor, šalice i sl. Isto tako, izrađuju personalizirane puzzle, podloge za miš i karte za poker.

Ukoliko pak planirate darivati drage prijatelje ili članove obitelji trajno vrijednim predmetima, preporučujemo obiteljski obrt Kristal Saki iz Samobora. Izrađuju vrhunske čaše, kaleže, vaze, zdjele, pepeljare, pladnjeve, boce, vrčeve i dr. Predmeti  su brušeni u raznim dezenima, unikatno ili serijski, a rade ih i po narudžbi i želji kupaca. Osmislili su i izradili najpoznatije dizajne: od klasičnih motiva do motive prirode, razne nazive i natpise prema željama klijenata. Također izrađuju i sve vrste gravura na kristalu. Budući da su vrlo često među najtraženijim predmetima personalizirane čaše za vino, Kristal Saki je pravo mjesto gdje ćete pronaći dojmljiv dar za Božić. Više informacija o cjelokupnoj ponudi potražite na www.crystal-saki.com. Ponuda božićnih poklona je zaista šarolika i bogata te stoga prošećite našim stranicama i detaljnije razgledajte kreativne kataloge s ponudom proizvoda ovih tradicijskih zagrebačkih obrta.

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se