Zagreb Crafts

31 OŽu

Posjetite obrtnički proljetni sajam na Cvjetnom trgu

Autor ZagrebCrafts / Tagovi istaknuto

Tradicionalni proljetni i uskršnji sajam na Cvjetnom trgu možete posjetiti do nedjelje 02. travnja i pronaći zanimljive suvenire i poklone proizašle iz obrtničke struke, umjetnosti i tradicije.

Iz radionica zagrebačkih proizvođača suvenira u organizaciji Udruženja obrtnika grada Zagreba i ovog su proljeća proizašli zanimljivi suveniri, unikatni pokloni i rukotvorine kojima možete razveseliti nekoga tko će jednako kao vi cijeniti ručni rad i gestu.

Od 30.03. do 02.04. na zagrebačkom Cvjetnom trgu uočit ćete štandove prepune šarenih zanimljivih artikala, poput drvenih rađenih igrački, tradicionalnih licitarskih srca i medenjaka, heklanih predmeta i maketa, unikatne keramike, nakita od mjedi, bakra, aluminija i kože te ručno šivane torbe i ruksaci od pamuka, lana i eko kože. Riječ je o proizvodima obrta Tomica Marica, Mikuš, Sitotisak Lalić, Art HD, Ata4art, Angel, Landavia art, Pupino i Klupica.

Osim što prodaju svoje rukotvorine ovi zagrebački obrtnici uvijek su otvoreni pojasniti zainteresiranim posjetiteljima i kako se nešto izrađuje, prenijeti svoju ljubav prema stvaranju i ponuditi iskustvo, onu ljudsku toplinu koja nam je i u ovo blagdansko doba svima potrebna.

Prošetajte Cvjetnim trgom i podržite naše obrtnike!

04.04.2018., Zagreb – Obrt Tomica Marica za proizvodnju licitarskih ukrasa i svijeca vlasnice Ljiljane Mille. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se