Zagreb Crafts

07 Ruj

Povratak u školu uz Valek dječju obuću

Autor ZagrebCrafts / Tagovi

Na početku nove školske godine roditelji školaraca, osim o novim knjigama i priboru, razmišljaju i o kupnji nove obuće za svoje miljenike. Cipele Valek tu su kako bi i taj dio bio što bezbrižniji.

Na početku nove školske godine roditelji školaraca, osim o novim knjigama i priboru, razmišljaju i o kupnji nove obuće za svoje miljenike. Cipele Valek tu su kako bi i taj dio bio što bezbrižniji.

Kao sastavna oprema školarca ističu se papuče i cipele odnosno tenisice. Papuče su potrebne za boravak u zatvorenim prostorima, a pomažu i u održavanju većeg stupnja higijene prostora. Proizvode se u rasponu brojeva od 18 do 42, a izrađene su od pamučnih materijala koji se kombiniraju s kožom. Svi materijali su prirodni i zdravi za nošenje.

Ono što Valek cipele izdvaja na tržištu su njihove specijalno rađene cipele po  mjeri dječjeg stopala. Mnoga djeca imaju blage deformacije te im tipska obuća ne odgovara. Mogućnost koja posebno veseli djecu je i opcija narudžbe cipela koje su baš po njihovoj volji. Tu do izraza dolazi kreativnost djeteta, ali i roditelja. Biraju boju i ukrase koji su raznoliki, od cvjetnih ukrasa, leptirića, pa do sportskih dodataka poput lopte ili pak golf palice, ovisno o preferencijama.

”Najviše radimo po narudžbi, naša proizvodnja je fokusirana na specifične korekcije koje se razlikuju od djeteta do djeteta, a to im industrija ne pruža. Mi smo tu našli svoju tržišnu nišu”– navodi obrtnica Mirjana za Zagreb Crafts.

Cijene papuča kreću se od 160 kn do 220, a cipelica i tenisica od 350 do 480 kn. Nabaviti se mogu u njihovom salonu u Ilici 49 ili narudžbom putem službene web stranice.

”Za djecu je najvažnije da cipela bude funkcionalna, a estetika koju sami mogu birati daje im unikatnost. Danas trendovi dječje obuće prate trendove iz svijeta odraslih. Treba obratiti pažnju da se ipak u obzir uzme ono što je za dijete najzdravije, a to je da cipele imaju čvrsti zapetak, da fiksiraju gležanj, da budu fleksibilne na pregibima i da imaju čvršću kapicu na predjelu prstiju. Još jedan važan detalj je i da broj bude primjeren. Niti prevelik, niti premalen kako bi djetetu bilo što ugodnije hodati u njima”– savjetuje Mirjana za čitatelje Zagreb Craftsa.

zagrebcrafts.hr/cipele-valek-mirjana-tkalcec

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se