Zagreb Crafts

06 Lip

Proizvođači suvenira i rukotvorina izlažu u centru ovog vikenda

Autor ZagrebCrafts / Tagovi istaknuto

Tradicionalni sajam Srčeko ovog vikenda predstavit će turistima, prolaznicima i građanima rukom rađene suvenire vrijednih zagrebačkih obrtnika i proizvođača.

Tradicionalni sajam Srčeko ovog vikenda predstavit će turistima, prolaznicima i građanima rukom rađene suvenire vrijednih zagrebačkih obrtnika i proizvođača.

Na Trgu Petra Preradovića od 6. do 9. lipnja svoje rukotvorine predstavit će 11 izlagača, iz svake kategorije i za svakog prilika da se pronađe i kupi nešto zanimljivo. Od keramike, nakita, tekstilnih torbi, igračaka, medenjaka, drvenih predmeta, jastuka s heljdinim ljuskicama, društvenih igara za djecu i proizvoda za kućne ljubimce.

Zagrebački proizvođači suvenira izlagat će od 10 do 20 sati svaki dan, a na ovogodišnjem sajmu sudjeluju: Art Halužan Daniela, Obrt AK design, Nocturno, Ata4art, Dvije njuške, Art studio Mediterraneo, Obrt Angel, Močvarni Hrast d.o.o., Obrt Ginger Dana, Kištra i Zenzone by Vanja.

Osim ponude handmade proizvoda svaki od proizvođača suvenira rado će pojasniti process nastanka njihovih proizvoda i koliko je umijeća, talenta i truda utkano u svaki proizvod.

U subotu 8. lipnja će se održati i radionica na kojoj će Vesna Kreutz upoznati posjetitelje s „Emmett“ tehnikom mišićnog opuštanja kod životinja. Riječ je o metodi koja može povećati pokretljivost, smanjiti bol i neugodu te povećati kvalitetu života vašeg ljubimca.

Prošećite Trgom Petra Preradovića, posjetite naše craftere i podržite njihov rad, jer oni su bilo grada i ono što spaja grad s građanima.

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se