Zagreb Crafts

07 Tra

Ručno rađene pisanice za uskršnji ugođaj doma

Autor ZagrebCrafts / Tagovi istaknuto

Nešto drugačiji uskršnji ugođaj uz tradicionalno bojanje pisanica prirodnim bojama omogućuju naši obrtnici koji izrađuju prekrasne pisanice od keramike i stakla.

Posebnost Uskrsa uz proljetno uređenje doma cvijećem, bojama i blagdanskom hranom možete dignuti na drugu razinu ručno rađenim pisanicama domaćih brandova i obrtnika koji izrađuju pisanice od puhanog stakla i keramike. Zašto bi ukrašavanje doma pripadalo samo Božiću, kad se i za Uskrs okupljamo oko blagdanskog stola i provodimo vrijeme u krugu obitelji i ugođaju doma.

Upravo tom nezamjenjivom osjećaju doma posebnost mogu dati trajne pisanice, Odeata keramika ih izrađuje od keramike i ručno boja svaku, a idealne su kao dekoracije za stol, u njima je moguće držati slastice i jedinstven su poklon visoke vrijednosti.

Nešto drugačiji uskršnji ugođaj uz tradicionalno bojanje pisanica prirodnim bojama omogućuju naši obrtnici koji izrađuju prekrasne dekoracije i pisanice od keramike i stakla.

Dok Srčeko izrađuje personalizirane pisanice od puhanog stakla kao oblik poklona koji njeguje obiteljsko naslijeđe.  

Koogle pak osim pisanica od puhanog stakla izrađuju i proljetna gnijezda i kugle kao terarije u kojima rastu biljke i cvijeće. Jako efektno izgledaju kao dekor, a nećete pogriješiti i ako ih uzmete umjesto buketa cvijeća, jer su trajne i održive za razliku od rezanog cvijeća.

Amalija izrađuje prigodne uskrsne vijence i košare koje ukrašava cvijećem i pisanicama.

Farbica pak koristi zagrebačku tradiciju i motive pa ručno slikane pisanice mogu biti prigodan suvenir za posjetitelje Zagreba i županije u ovo blagdansko doba.

U ponudi imaju i pisanice s motivacijskim porukama, pa se mogu koristiti i kao poslovni pokloni ili ukrasi za poslovni prostor.

Uz tradiciju i ovog Uskrsa podržimo male obrtnike, ručni rad i domaći proizvod. Sretan Uskrs i ugodne blagdane vam želimo!

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se