Zagreb Crafts

28 OŽu

Uskrs uz ručno rađene pisanice, aranžmane i prigodnu keramiku

Autor ZagrebCrafts / Tagovi istaknuto

Ručni rad naših obrtnika ovog Uskrsa nudi pregršt ideja za takav ugođaj, baš kao i Proljetni sajam na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

Blagdani u krugu obitelji uvijek su donosili dašak svečanosti, posebnosti i kreativnosti. Ručni rad naših obrtnika ovog Uskrsa nudi pregršt ideja za takav ugođaj, baš kao i Proljetni sajam na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

Građani i posjetitelji Zagreba od 28. do 30. ožujka na Cvjetnom trgu imat će priliku razgledati i kupiti poklone, suvenire i rukotvorine 13 izlagača, obrtnika Grada Zagreba i proizvođača suvenira koji su u svaki od tih predmeta utkali tradiciju, vještinu i autentičnost.

Uskršnje košare ukrašene proljetnim cvijećem uz ručno rađene pisanice glavni su motiv uređenja blagdanskog stola uz prigodne keramičke uskršnje motive, figurice i posuđe.
Umjetnica i kiparica Danijela Halužan Glumbić kroz svoje nepravilne oblike od keramike i obrt ART HD za sajam je izradila pisanice i kokice, ali njenu ponudu čine i šalice, zdjele, cvijeće i razni suveniri sa zagrebačkim simbolima i motivima.

Na Proljetnom sajmu će se predstaviti i ostali obrti poput naše crafterice Antice Tomić i njenog nakita i obrta Ata4Art. Novu kolekciju nakita posjetitelji će moći premjerno isprobati i razgledati upravo na Sajmu.

Uz fizičku inspiraciju u centru grada, inspiracija se ovog Uskrsa nalazi i na webshopovima i društvenim mrežama zagrebačkih obrtnika.

Koogle tako ovog Uskrsa u svojoj ponudi imaju osobno puhane i ručno ukrašene staklene pisanice, uskršnje vijence, proljetna gnijezda, jaja u šalicama i keramičkim posudama.

Odeata keramika u svaki će dom unijeti proljeće i ljepotu svojim pisanicama, zdjelama, šalicama i podlošcima.

Srčeko i kreativna Silva ovog Uskrsa kombinira kristalne čaše u koje je ugravirano licitarsko srce, zaštitni znak na proizvodima ovog suvenirskog obrta, te ručno oslikanu pisanicu kao poklon ili ukras za blagdanski stol.

Ne zaboravite da su zagrebački obrtnici, umjetničko-tradicijskog smjera uvijek otvoreni za izravnu komunikaciju kao i za personaliziranu izradu prema idejama i željama svojih kupaca. Njima je zapravo najveća sreća ispuniti želje svojih kupaca. U njihovo ime i u ime platforme Zagreb Crafts želimo vam sretan Uskrs, ugodne i mirne blagdane!

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se