Zagreb Crafts

29 OŽu

Zagreb Crafts Shop pokrenuo online trgovinu

Autor ZagrebCrafts / Tagovi istaknuto

Zagreb Crafts Shop osim fizičke suvenirnice, sada ima i svoju online inačicu gdje možete naručiti proizvode obrtnika s područja Zagreba i Zagrebačke županije.

Zagrebcraftsshop.com funkcionalan je web shop i odgovor na potrebe tržišta u današnjem dobu te želja Obrtničke komore Zagreb i Udruženja obrtnika grada Zagreba da umjetničko-tradicionalne ručno rađene proizvode, suvenire i poklone učini dostupnima cijelom svijetu.

Na online trgovini Zagreb Crafts Shopa nalaze se svi proizvodi koje možete pronaći i u fizičkoj trgovini U pasažu Matice hrvatskih obrtnika, u Ilici 49, od nakita, satova, svijeća i cvijeća do odjeće i obuće te klasičnih zagrebačkih suvenira poput penkale, kravate, licitara…

Photo by Igor Plenković

Online izlog obogaćen je posebnim ponudama proizvoda po posebno pristupačnim cijenama, a odlikuje ga i jednostavnost narudžbe i dostave.
Sve upite vezane uz dostavu ili proizvode korisnici i kupci mogu postaviti putem online forme za kontakt.

Proizvode dostavlja Hrvatska pošta, DPD ili Tisak dostavna služba, a sam process narudžbe je vrlo jednostavan i korisnički prilagođen.
Cijena dostave je 30,00 kn s PDV-om i navedena je u pregledu košarice prije izvršenja plaćanja. Za narudžbe preko 500,00 kn s PDV-om dostava je besplatna (vrijedi samo za područje Republike Hrvatske). Za narudžbe izvan teritorija Republike Hrvatske, sustav obračunava cijenu dostave prije naplate proizvoda. Rok isporuke je od tri do deset radnih dana od primitka uplate kupca.

O svakom zagrebačkom obrtniku čiji su proizvodi dostupni u Zagreb Crafts trgovini i fizičkoj i online možete saznati više ovdje na našoj platformi.

Ukoliko u Zagreb Crafts Shopu ne pronađete odgovarajući proizvod uvijek možete zatražiti personaliziranu narudžbu po želji putem profila obrtnika na našim podstranicama, s obzirom da se radi o unikatnim i ručno rađenim proizvodima naši obrtnici rado će poslušati želje svojih kupaca.

Zavirite u Zagreb Crafts Web Shop, otkrijte jedinstvenu ponudu i kupujte obrtničko!

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se