Zagreb Crafts

30 Lip

Zagreb Crafts Shop u Ilici poziva zainteresirane obrtnike

Autor ZagrebCrafts / Tagovi istaknuto

Višestruke su prednosti prodaje obrtničkih proizvoda u fizičkom Zagreb Crafts shopu u prolazu Matice hrvatskih obrtnika, jer je takva trgovina jedinstvena suvenirnica u Hrvatskoj.

Obrtnici Zagrebačke županije, pogotovo umjetničko tradicijskog smjera, oni dugogodišnji, ali i novonastali, imaju mogućnost prodaje svojih proizvoda u zajedničkoj suvenirnici u prolazu Matice hrvatskih obrtnika Ilica 49, gdje je još 2019. otvoren dućan Zagreb Crafts. Fizička je to trgovina proizašla upravo iz ove naše platforme i projekta koji su pokrenuli Obrtnička komora Zagreb i Grad Zagreb. Osim dvojjezičnog portala i društvenih mreža, uključuje i web shop www.zagrebcraftshop.com koji se svakodnevno puni sa proizvodima koji se nalaze u dućanu.

Na frekventnoj lokaciji, u prolazu oduvijek poznatom po obrtnicima Zagreb Crafts shop objedinjava brojne obrtnike i njihove unikatne i zanimljive proizvode poput Ethnodolls, Lapidarium, Sounds Mini, Doris Art, Ahat, Cvjećarnica Tea, Vinarija Šafran, Klupica, M&B, PUO Klanac, obrt Domaća radinost, Pupino, Angelek&Corp i druge obrtnike.

Svim obrtnicima koji izlažu u Zagreb Crafts shopu, automatski je omogućena i on line trgovina, a svi izlagači svoje proizvode mogu prodavati na zajedničkom štandu Obrtničke komore Zagreb na festivalima Q´ART Ilica gdje imaju pravo na besplatno izlaganje. Za one koji još uvijek ne znaju, Q´ART Ilica je ulični Community Art festival koji se četiri puta godišnje održava duž Ilice, no od ove godine dodatno i u kvartovima Španskom, Maksimiru i Središću. Obrtnička komora Zagreb partner je festivala, pa time Crafts Shop i njegovi izlagači imaju svoj štand na festival.

Obrtnici iz Velike Gorice, Jaske, Samobora i cijele Zagrebačke županije ukoliko želite svoj izlog i u Zagrebu ovo je prilika za vas da budete dostupniji svojim kupcima u Zagrebu, turistima i ljubiteljima handmade proizvoda.

Svi proizvodi naših obrtnika nude tu dodatnu vrijednost bilo da je riječ o privatnim poklonima ili suvenirima, uspomenama koje podsjećaju na Zagreb. Kad su poslovni kupci u pitanju, idealno je pogotovo ako poslujete s inozemstvom pokloniti nešto autentično i domaće, napravljeno rukama.

Svi zainteresirani obrtnici umjetničko-tradicijskog smjera mogu se javiti, raspitati i dogovoriti na mail zagrebcraftsshop@gmail.com ili pozivom na mob: 099 223 3016.

Višestruke su prednosti prodaje obrtničkih proizvoda u fizičkom Zagreb Crafts shopu u prolazu Matice hrvatskih obrtnika, jer je takva trgovina jedinstvena suvenirnica u Hrvatskoj.
Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se