Zagreb Crafts

28 OŽu

Zagrebačka umjetnica Olivera Cavrić pokrenula web-shop

Autor ZagrebCrafts / Tagovi istaknuto

Zagrebačka umjetnica Olivera Cavrić pokrenula je vlastiti web-shop na kojem je predstavila kolekciju različitih serija…

Zagrebačka umjetnica Olivera Cavrić pokrenula je vlastiti web-shop na kojem je predstavila kolekciju različitih serija inspiriranu brojnim aktualnostima. U virtualnom art-shopu nalazi se i limitirana serija od 30 komada inspirirana filmom Nebo nad Berlinom. Život kao filmsko platno opis je limitirane serije koju možete provjeriti na linku.

Protekla godina za Oliveru je bila izazovna, ali i inspirativna s obzirom na to da je kreirala poliptih od devet dijelova pod nazivom Happy Holidays – koji je predstavila i na Godišnjoj izložbi članova HDLU-a u srpnju prošle godine. Osim toga, u suradnji sa zagrebačkom udrugom Vestigium, velik dio prošle godine posvetila je tečajima crtanja i slikanja gdje su polaznici imali prilike eksperimentirati i učiti tehnike crtanja.

28.09.2018.., Zagreb – Zagreb Crafts, obrt Olivera Cavric studio, vlasnica akademska slikarica i graficka dizajnerica Olivera Cavric. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Ova slikarica voli reći da vjeruje u moć umjetnosti te da svatko od nas može pronaći ljepotu u sebi. Moje slike osnažuju, a vjerujem da mi umjetnost pruža hrabrost i snagu, kaže Olivera. Ponosna je na svoje kolekcije suvenira Happy Zagreb, Happy Croatia i New Media, čije pozitivne poruke odsad možete pronaći i na web-shopu.

Ponudu novootvorenog web-shopa proučite na linku, a više o Oliveri pročitajte na portalu Zagreb Crafts.

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se