Zagreb Crafts

22 Svi

Zagrebačke floristice osvojile prvo mjesto na Floraartu

Autor ZagrebCrafts / Tagovi istaknuto

Nagrada za 1.mjesto u kategoriji prostorne cvjetne instalacije na ovogodišnjem Floraartu za instalaciju CVJETNI STRUČAK pripala je zagrebačkim kreativnim floristicama.

Više od 160 izlagača obilježilo je ovogodišnji FloraArt održan tradicionalno na zagrebačkom Bundeku, kao i veliki broj posjetitelja, medija i zainteresiranih za sadržaje i ponudu ove 56. po redu Međunarodne vrtne izložbe.

Radionice, predavanja, dječje predstave i igraonice, edukativni program, Floragrad za najmlađe samo su dio ponude ovogodišnjeg Floraarta koji traje do nedjelje 22.05. do 21h.

U organzaciji Zrinjevca i suorganizaciji Udruženja obrtnika grada Zagreba i Obrtničke komore Zagreb i ove je godine održano natjecanje Kup florista na kojem su svojim umijećem i aranžerskim vještinama oduševile članice sekcije florista zagrebačke županije.

Nagradu za 1.mjesto u kategoriji prostorne cvjetne instalacije za instalaciju CVJETNI STRUČAK preuzeli su Antun Trojnar, predsjednik Udruženja i Ela Petrinić, pročelnica Sekcije florista, a pobjednički Stručak izradile su:

Josipa Čuvalo – Cvjećarna Lanište

Radojka Brkić – Cvjećarnica Brkić

Spomenka Fabijančić – Cvjećarnica Tea

Snježana Barilović – Cvjetni atelje Papyrus

Inga Rendl – Cvjetni atelje 2 roses

Katarina Petranović – Cvjećarnica Eluni

Mirjana Balun – CDB obrt

Jasminka Carriero – Cvjetni salon Cattleya

Nela Petričušić – Cvjećarnica Nela

Goga Kićin – Cvjećarnica La Marko i

pridružena članica Magdalena Khalina iz Zaboka.

Konstrukcija- Bravarija Žuglić

U samom Kupu prvo pojedinačno prvo mjesto pripalo je floristici Ani Poklepović iz Splita, drugo mjesto je osvojila Veronika Kuruc iz Kopačeva i treće mjesto je osvojila obrtnica iz Samobora Sanja Hržić.

Zagrebačke floristice su po uzoru na svoj veliki STRUČAK za koji su osvojile nagradu napravile male stručke i darovale ih posjetiteljima u sklopu kampanje #kupujmoobrtničko te kako bi ukazale na bitnost kupovanja i podrške domaćim obrtnicima.

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se