Zagreb Crafts

09 Svi

Zagrebački obrtnici na Hush Hush marketu, upoznavanje sa strukom na Zrinjevcu

Autor ZagrebCrafts / Tagovi istaknuto

Zanimljiva događanja u Zagrebu ovog vikenda, vezana za proizvode, umjetnine i rukotvorine naših obrtnika, ali i upoznavanje struke…

Ovaj vikend osim dobrim vremenom podarit će nas i zanimljivim događanima u Zagrebu vezanim za proizvode, umjetnine i rukotvorine naših obrtnika, kao i upoznavnje sa strukovnim školama budućim generacijama.

Čak 40 kreativaca mahom obrtnika predstavit će i ponuditi svoje proizvode ovog vikenda, 11. i 12. svibnja, u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti na sad već poznatom Hush Hush marketu. Sajam je to koji nudi raznovrsnu ponudu od odjeće, nakita, zanimljivih poklona, predmeta za uređenje doma, prirodne kozmetike, umjetnina te raznih drugih kreativno osmišljenih proizvoda iz domaće proizvodnje.

Među izlagačima su i crafteri iz Zagrebačke županije poput LP dizajna i Zizou nakit, ovonijenakit_notAjewelery ili Apis Nox iza kojeg se krije mali proizvodni pogon u Samoboru.

Stari i novi brandovi i proizvođači iz cijele Hrvatske poput Na Otoku, Skin Machine, Omotouch, Basketica handmade, Ana Kolega, Boolab, BiteMyStyle by Zoran Aragović, tasa.na.tasa, Shika, Čiri-biri bajka, ANTS, Modlemint, Biljarica, MyMy Concept, Olga Lang, Đinđeraj radiona samo su neka od imena koja izlažu, a očekuje se u ovom izdanju marketa i par vrlo zanimljivih inozemnih izlagača.

Hush Hush i izlagači dočekuju posjetitelje od 11-19h u subotu i nedjelju, ne zaboravite da s izlagačima možete popričati o idejama, proizvodnji, kreativnom procesu nastanka njihove ponude i naravno podržati njihov rad.

U petak 10. svibnja, od 10 do 16 sati se na Zrinjevcu održava događanje također vezano uz obrtnička zanimanja, ali iz kuta budućih srednjoškolaca i onih koji bi htjeli postati obrtnici.

Grad Zagreb po 18. put organizira manifestaciju “Dojdi osmaš, Zagreb te zove!”, tijekom koje srednje škole Grada Zagreba predstavljaju svoje obrazovne programe učenicama i učenicima osmih razreda osnovnih škola i njihovim roditeljima kako bi im olakšali izbor za upis u srednju školu.

Pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba, a u organizaciji Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade, Prirodoslovne škole Vladimira Preloga, Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju te Ugostiteljsko-turističkog učilišta, ova manifestacija budućim srednjoškolcima pruža priliku da se na jednom mjestu upoznaju s brojnim gimnazijskim, strukovnim i umjetničkim programima 80-ak zagrebačkih srednjih škola. Predviđen je i glazbeno-scenski program zagrebačkih  srednjoškolaca.

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se