Zagreb Crafts

25 Kol

Zagrebački tradicijski i umjetnički obrti – Zagreb Crafts

Autor ZagrebCrafts / Tagovi

Zagreb Crafts središnja je online platforma koja na jednom mjestu objedinjuje i nudi ono najbolje od tradicijskih i umjetničkih obrta grada Zagreba. Utemeljena 2016. u suradnji Grada Zagreba, Obrtničke komore Zagreb i 24sata usmjerena je promociji i očuvanju istinskih vrijednosti koje odlikuju obrtnička zanimanja.

Zagreb Crafts promiče obrtničke proizvode kao suvenire grada Zagreba, pozicionira starotradicijske i umjetničke obrte kao dio kulturne baštine te uvrštava obrtničku tradiciju i obrtnički proizvod u turističku ponudu kojom se grad Zagreb ponosi.

Kvaliteta i ručni rad sve više su prepoznati kako od domaćih posjetitelja tako i od stranih, stoga ćemo kroz ovu platformu ponuditi uvid u posebne zanatske vještine i umijeća, unikatan dizajn, materijale i rukotvorine zagrebačkih obrtnika.

Photo: PIXSELL

Na jednom mjestu posjetitelji će imati mogućnost dobiti sve informacije o obrtnicima i njihovim proizvodima, upoznati ih pobliže kroz naše napisane i video priče, saznati više o dugogodišnjoj tradiciji koju njeguju „s koljena na koljeno“ te kupiti ono što im se svidi u našim virtualnim izlozima. Od zlatara, staklara, kožara i postolara do urara, knjigoveža, krojača i svih ostalih vrijednih obrtnika koji će nam biti inspiracija za zanimljive članke, priloge i vijesti koje ćemo objavljivati na ovom portalu u razdoblju pred nama.

Predstavljamo vam tradiciju grada Zagreba u novom ruhu, jer craft je ono što želite, jer craft je cool

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se