Zagreb Crafts

Petra Candle

Petra Candle relativno je mlad obrt koji se razvio iz dugogodišnjeg hobija Nenada Radmanovića, a službeno je osnovan 2015. godine. Na tržištu koje je prezasićeno uvoznom i često robom slabije kvalitete, obrt Petra Candle bavi se isključivo ručnom izradom svijeća.

Sve svijeće rade se ručno od visoko kvalitetnog voska i eko fitilja. Izrađujemo ukrasne svijeće različitih oblika, veličina i boja te one mirisne. Svijeće dolaze u  različitim oblicima: u limenci, staklenoj ambalaži ili po želji kupca, a može se birati između nekoliko mirisa: lavanda, citronela, čisti pamuk, kokos, vanilija, šumska jagoda, crveni cvijet, ruža, jorgovan, đurđica, naranča, naranča-cimet, cimet, zelena jabuka, jabuka-cimet“, priča Nenad Radmanović što sve imaju u ponudi.

Foto: Ivomi produkcija

 

Kupci često naručuju personalizirane svijeće sa slikom ili logom firme, božićne svijeće- boriće, snježne kugle, anđele te druge božićne motive, zatim uskrsne svijeće koje dolaze u obliku zečića, patkica, uskrsnog jaja, pisanica i sezonske – svijeće s morskim motivima, s motivima za Valentinovo i druge prigode.

Foto: Ivomi produkcija

U izradu svijeća Petra Candle ulaže veliki trud i volju i želju da udovolji svim zahtjevima kupaca. „Svaki dan imamo neke nove ideje koje nastojimo prikazati i prezentirati potencijalnim kupcima bilo putem internetske stranice, Facebooka ili sudjelovanjem na različitim sajmovima poput Adventa u Zagrebu, Uskrsnog sajma u Zagrebu, Flora art-a na kojem ćemo ove godine sudjelovati već treći puta“, pojašnjava Nenad Radmanović gdje ih kupci mogu pronaći.

Kako kaže, svaki dan je novi izazov koji spremno prihvaćaju te se trude pratiti trendove. „Ove godine u ponudi imamo novosti: svijeće FLET na stalku, mirisne svijeće s drvenim fitiljem“, ističe te dodaje kako im je najdraže izrađivati svijeće za kupce koji im se vraćaju. „Kvaliteta naših svijeća je neupitna jer se svaka svijeća ručno lijeva iz ruke samog vlasnika pa je već i time zagarantirana kvaliteta“.

Foto: Ivomi produkcija

Trenutno su zadovoljni potražnjom, a za budućnost se nadaju da će još dugo raditi i opstati na tržištu. Svijeće Petra Candle možete kupiti i naručiti u Zagrebu na adresi Josipa Slavenskog 7, putem Facebooka, na sajmovima, u suvenirnicama grada Zagreba ili na Plitvičkim jezerima, knjižarama te cvjećarnicama u Španskom, Vrbanima te u Crikvenici i Vodicama, kao i na otoku Braču i Krapnju.

Foto: Ivomi produkcija

Ključne informacije
Pronađi nas na karti
Kontaktirajte nas
petracandle@gmail.com
Podijeli obrtnika

Pronađite naše obrtnike

Filtriraj mapu
 • Cvjećari
 • Frizeri
 • Knjigoveže, kartonažeri i papirna konfekcija
 • Kožna galanterija
 • Krojači
 • Krznari, klobučari, klapari i kišobranari
 • Metalci
 • Postolari
 • Staklari i uokvirači slika
 • Stolari i četkari
 • Zlatari i urari
 • Ostalo
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se