Zagreb Crafts

Utopia

Obrt Utopia postoji od 2012. godine i bavi se proizvodnjom obuće za pse te dizajniranjem raznih vreća, ruksaka i sličnog. Pod Utopiom djeluju dva branda DAsPas, pseći brand, te Tri frtalja, proizvodnja raznih tekstilnih proizvoda i nakita.

“Inspiracija je zanimljiva stvar, dolazi sa svih strana, svuda je oko mene… ponekad su to neki psi, neki ljudi, neki tekst,  priroda, ponajviše moja potreba da realiziram neku ideju s kojom sam se probudila“, objašnjava Iva Capak, vlasnica obrta.

Photo by Ivomi Produkcija

DasPas je brend odjeće za pse i svega što je potrebno vašem čupavom prijatelju da bude chic. U centru pozornosti je kvaliteta materijala jer su sve kabanice i kaputići napravljeni od vodo i vjetronepropusnih materijala, a dolaze u zanimljivim bojama među kojima četveronožni klijenti biraju onu koja najbolje ističe njihovu osobnost. Svake sezone nastaje i limitirana kolekcija kaputića za sve ljubitelje retro trendova u kojoj prevladavaju samt, vuna i traper, a poneki komad od kariranog materijala uveseljava njuškice s najistančanijim ukusom. Linija modnih dodataka nudi kragne, marame, vrećice za slastice jer priznajte – svaka dobra modna kombinacija završava s dobrim detaljem“, opisuje Iva kolekciju.

Photo by Ivomi Produkcija

Što se tiče DasPas kolekcije definitivno kupci najviše vole nepropusne tkanine, koje su proizvedene u Hrvatskoj. Svakako su najtraženije raznobojne nepropusne kabanice i kaputići za ljubimce. Iva Capak kreira kolekcije u mini serijama, a prednost daje psima. Kako kaže, za ljude kreira samo kada je inspirira neka osoba pa ideju ubrzo realizira, a obožava surađivati s raznim umjetnicima kroz projekte i udruge. „To me ispunjava i zadovoljava moje potrebe za nečim novim“, pojašnjava.

Photo by Ivomi Produkcija

Tri frtalja je brend dodataka za ljude. U centru pozornosti su ruksaci i torbe, veliki i mali, za grad, za posao, za odlazak na plac, za vikend putovanje, ma za sve prigode. Izrađeni su od kvalitetnih materijala, tekstila i gume s maksimalnom odgovornošću prema prirodi i životinjama“, priča Iva Capak o drugom brandu koji stvara unutar obrta Utopia.

Photo by Ivomi Produkcija

Za budućnost obrta planira nastaviti isprobavati nove materijale, probijajući se na nova tržišta i kanale prodaje. „Kao i svaki obrtnik, konstanto razmišljate i imate neke planove i ideje. Uvijek istražujete i pokušavate, proizvodite“, priča Iva te dodaje kako neprestano upotpunjuje web trgovinu obrta Utopia na stranicama  www.utopia.com.hr ili  daspas.com.hr.

Photo by Ivomi Produkcija

Ključne informacije
Pronađi nas na karti
Kontaktirajte nas
iva@utopia.com.hr
Podijeli obrtnika

Pronađite naše obrtnike

Filtriraj mapu
 • Cvjećari
 • Frizeri
 • Knjigoveže, kartonažeri i papirna konfekcija
 • Kožna galanterija
 • Krojači
 • Krznari, klobučari, klapari i kišobranari
 • Metalci
 • Postolari
 • Staklari i uokvirači slika
 • Stolari i četkari
 • Zlatari i urari
 • Ostalo
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se