Zagreb Crafts

14 Velj

Idealan poklon čak i u zadnji tren

Autor ZagrebCrafts / Tagovi istaknuto

Nije stvar u novcu i Valentinovu, nego u pažnji.

Znaju to i naši obrtnici koji se oko svakog svog proizvoda trude kako bi on njihovim kupcima priuštio upravo onaj osjećaj zadovoljstva koji su oni imali dok su ga stvarali.

Ukoliko se još uvijek niste odlučili i niste od onih koji odabiru ljubav izraziti licitarskim motivima te zapravo na Valentinovo nalazite rješenje u zadnji čas, zagrebački obrtnici mogu biti vaš spas.

Osim što su osmislili praktične obostrane poklone kao znakove pažnje kojima možete obilježiti dan zaljubljenih i istovremeno izbjeći standard koji prati masovna proizvodnja, dobar dio njih ima i dostavu. A dostava poklona dodatni efekt iznenađenja, uzbuđenja i sreće.

Istraživanja pokazuju da naše bolje polovice radije biraju personalizirani umjesto generičkog ili skupljeg poklona. Najčešće za Valentinovo žele čokoladu ili slatkiše, u obzir dolaze također čestitka i cvijeće.

Vincek torta

Ruže su najčešći klišej i zapravo na tržištu u ovo vrijeme nema hrvatskih ruža, ne cvjetaju u veljači, isključivo su stigle iz uvoza, pa vam naši domaći cvjećari sugeriraju da ovaj put odaberete neko drugo cvijeće.

Ako želite ostaviti dojam po narudžbi rade i dostavljaju na području Zagreba svi naši cvjećari, a možete i osobno odabrati cvijeće u njihovim salonima. Buket od orhideja preporučuju iz Cvjećarnice Tea.
Slatke torte poklon su u kojem možete uživati obostrano, s ponudom Vincek torti ili M&M breakable tortica punjenim macaronsima ili Ferrero kuglicama bit će vam slatko i zabavno.

S nakitom Nott Ordinary Jewelz nećete pogriješiti kad su žene u pitanju, dok za svakog muškarca smatramo da bi trebao imati bar jednu kvalitetnu pravu hrvatsku kravatu.

Romantičan ugođaj doma uz dužno poštovanje suvremenoj rasvjeti i dalje pripada svijećama zato se možete odlučiti i za prigodan poklon paket iz kolekcije Svijeća Vatovac.

Ovu su samo neke od preporuka našeg uredništva, Zagreb Crafts i Zagreb Crafts shop izlog su posebnih darova za posebne osobe u svakoj prilici. Prelistajte i odaberite te budite ponosni jer podržavate obrtničko umijeće i vrijednost koju dijelite s voljenima.

I sretno vam Valentinovo!

Podijeli
Pravila privatnosti
Zagreb Crafts koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.
Slažem se